demunt@live.nl     0183 - 634 969

Standaard elke 1ste zaterdag van de maand!

Karaoke Party

Iedereen heeft er wel iets mee. Voor de één is het een guilty pleasure, voor de ander is het topsport. Een derde zit liever te genieten van andermans kunsten. Maar na een paar sappies en na je podiumvrees overwonnen te hebben, komt er bij ons allen dan toch de ware artiest in ons naar boven bij… KARAOKE!
Elke 1ste zaterdag van de maand (behalve in juli en augustus) is het tijd om die artiest een podium te geven bij de KARAOKE PARTY in Club SenZ! De club wordt omgetoverd tot een ware karaoke bar, de entree is GRATIS en alles is aanwezig om jouw gouden keeltje er zo goed mogelijk uit te laten komen. Ga je voor een top-40 nummer of toch zo’n klassieker die iedereen wel mee lalt? Met een keuze uit meer dan 10.000 nummers zit er altijd wel iets voor je bij! Kies je favoriete nummer(s) en als de deejay jouw naam roept, is het tijd om het publiek te trakteren op een geweldig optreden!
Dus gooi er weer is wat anders in dan die standaard zaterdagavond, nodig al je vrienden en vriendinnen uit en maak er elke 1ste zaterdag van de maand een heerlijk fout Karaoke avondje van in Club SenZ!